Group 7 Created with Sketch.
Group 3 Copy Created with Sketch.
Group 6 Created with Sketch.

A new entry expansion was designed for the SculptureCenter, providing ticketing and orientation, a bookshop, facilities, and vertical circulation within their early-twentieth-century industrial building. This structure serves as the nexus between arrival and the galleries. New space for exhibiting work was formed by bounding exterior space between the new and existing buildings. The galleries in the vault spaces under the main hall were renovated to become accessible exhibition spaces. Natural light and robust materials that speak to the existing building and industrial neighborhood were used to extend the distinct atmosphere of SculptureCenter through the expansion. 

BROWSER UPGRADE RECOMMENDED

Our website has detected that you are using a browser that will prevent you from accessing certain features. An upgrade is recommended to experience. Use the links below to upgrade your exisiting browser.